Skip to content

האם יש אימוני חישול באיגרוף תאילנדי?

המושג 'חישול' מקורו מיפן, ושורשיו בעולם הקראטה היפני.

בתאילנד לא קיים המושג הזה או משהו דומה בכלל, מכיוון שהתאילנדים הבינו שאין שום טעם לבעוט לירכי המתאמנים במטרה לחשלם – מה שהם עושים במקום זאת פשוט מאוד: כל לוחם רץ כל בוקר 10 עד 15 ק"מ ובונה ככה רגליים חזקות, ונפש חזקה לא פחות!

בקרב כל לוחם צריך לדעת לא להפגע, לחסום, ולהתחמק, וכמובן גם להתקיף בתבונה אל תוך המתקפה של היריב.

 

*ביפנית, בעולם הקראטה הקלאסי הישן תרגילי החישול נקראים Hojo Undo.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support